Про ебать. Вона робить те, що я думаю, що вона таке? Я подумав про себе, як мій член створив монументальний опуклість в моїх надумані шорти. Я намагався не ворушитися, намагаючись бути невидимим у той час як я дивився вуайеріст щоб дізнатися, що Сью буде робити далі, намагаючись залишатися в тіні коридору. іншу ногу Сью підійшла жінка, як у фільмі встав і витяг людини, його пеніса, до столу. Лежачи на стіл витягнув жінку чоловік до неї і позиціонується його півень в її киска губи, крупним планом заповнення екрану саме це. Можна було ясно бачити вологість її губами, прямо бутон її клітор, і кожна жилка гігантський кран людини. Як його член проник в неї, я почув стогін безпомилковий Виходячи з Сью, коли вона дивилася на екрані. Мій член майже вибухнув, як я чув, переконаний тепер з моїх попередніх підозри, що вона сама була зворушлива, але тепер ще хочуть, щоб краще бачити. Я знав, що якби я пішов на кухню, я хотів би зустрітися віч-на-віч з нею через відкритої розробки плану, але не хочу псувати момент, так що я залишився покласти і просто дивився від бічної лінії. Коли людина трахкав цю жінку, дії Сью стало більш вираженим, поки вона не вислизнула з уваги, як вона лягла, надання мені не думка на всіх бар її ногу, кинутої на спинку дивана.