Оскільки моє збудження росло, тому я став гладити швидше, і, як я гладив Я дивився, як її рука поповзла вище під рушником, і коліна розійшлися, щоб дозволити їй більш широкого доступу.
"Візьміть рушник з" Я запропонував, відчуваючи себе набагато більш впевненим з ситуацією, я дивився на неї руку рухатися, чітко зворушливо себе між ніг. Без сумнівів вона розв'язала шматок рушника, заправлені у верхній частині і нехай вона зісковзнула з нею, її ідеальними пропорціями груди вступу думку, її соски стирчали прямо в їхньому стані. "Я також хотів би дивитися, як ти зворушливо себе, а я?" Я запитав, цікаво, якщо я йшов занадто далеко. Але мені не доведеться турбувати, бо наступна річ, Сью повзала на колінах і спати поруч зі мною, її розпущеним коліна майже торкалися мого стегна дозволяє мені безперервного думку її голий пах і її пальці зайняті працюють на її клітор і вологі губи кицьки. Вона була настільки мокрій, що я чую звуки Сьорбаючи, як її пальці через маневрував і в околицях її вологою щілини, перетворюючи мене в ще більших висот.
Оскільки моє
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-06-15 22:01:45
Страница: 1