"Це такий великий, шепотіла вона, як її рука ковзнула вгору і вниз по валу", і дуже складно. Він відчуває себе абсолютно чудово. Хочете доторкнутися до мене, а? Я хотів би, щоб відчувати твою руку на моїх грудях і між ніг. Хочете доторкнутися до моя кицька? "Запитала вона, розводячи коліна ще далі один від одного і беру один руку до грудей. Її соски вирили в мою долоню, як вона тримала на неї, відчуваючи, як м'які тканини, але твердо формованні під моїм дотик. "Так, так, які відчувають себе настільки добре. І я люблю вигляд вашого півня. Чи можу я спробувати це? "Запитала вона, але, перш ніж я зміг відповісти, схилили і смоктав голову між її м'якими губами. Я залишив її грудей, а я був тільки в змозі використати свій одного боку, як інші мої був поза досяжності, і дістався до між ніг. Вона була настільки мокрій і, як моя рука торкнулася її киска губи, вона віддав тихим стогоном, мій член майже у роті, "О, Боже так, то, що відчуває себе так добре. Притисніть пальці всередині мене, будь ласка, зробіть це ".
шепотіла вона
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1