"Ти мені потрібен член усередині мене", вона раптом оголосила, мій хуй робити "plopping" звук, як її рот вийшов з нього і похитувала ногою за моїми стегнах. Холдинг мій член в руці вона позиціонується сама до мене і вміло керував нею в її вологою порожнини. На початку було ніякого опору, як мій хуй натягнута вхід в її піхву, але як тільки він отримав повз ковзали легко, ковзання вгору, поки він не міг йти далі. "Ох ебать," крикнула вона тихо, як мій член заповнити її, "Я збираюся закінчити раз", і почав погойдуючись на мене, мій член погладжуючи її внутрішні стіни, коли вона рухалася на мене. Її внутрішній поверхні стегон, про мої ноги, тремтіли, коли вона похитала і трахнув мене до неї другий оргазм. "Трахни мене сильнішим, вигукнула вона тихо мені в шию, як вона відскочив на мене, її нігті копатися в моїх грудях, як зуби робив те ж саме в шию. "Я хочу відчувати тебе кінчив в мене, але я також хочу, щоб ти не закінчиш", вона була майже істеричний, як вона трахкав мене, її жорсткі киска чого мені дуже близькі до моїм власним оргазмом.