"Я так близько до Каммінг собі:" Я шепнув їй, її обличчя сантиметрах від мого рота. "Хочете, щоб подивитися на мене диплом або я скінчив у тебе? А ви краще скажіть мені швидко, тому що я збираюся закінчити ".

З цими словами вона зістрибнула з мене і схопила мій член в руки, гладив його, як я вибухнула в перший вибух мого оргазму. Перший потік arced і приземлився на неї одна груди. Сью-то присів на мене і дивиться в той час як між її ніг, спрямованих на наступні ривками її киска, моя сперма б'є її між губами, за її клітор і навколо її кицьку, поки я повністю провів мої навантаження. Хоча я як і раніше жорсткий вона відштовхнула мою півень тому всередині її і тримав його там, поки я була абсолютно м'якою.

"Приходьте до мене в номер вранці, але насправді рано, коли прокидається Кейт. Я хочу відчувати тебе Каммінг, всередині мене. Ви хочете цього?

З цими словами вона вислизнула зі своєї кімнати і потягнув двері за нею зачинилися, залишивши мене вичерпаний і готові прийняти її, на її пропозицію.