"Вона прив'язала мої руки, витяг на собі волосся і робив речі для мене і я не міг зупинити її. Вона змусила мене робити те, до неї теж, і я не міг піти від неї, щоб зупинити. Я ніколи не диплом так жорсткий і так багато разів в моєму житті ". Її очі ставали скляними, що, далекі подивитися, як вона казала.
"Я був тільки з нею, що коли-то. Вона пішла з компанії відразу після цього, і я ніколи її не бачив".
Відчуваючи фурор на базі мій член, я відповів: "Хотів би я був там".
"MMMMM ... Може бути, ви. Хочете, щоб допомогти мені, якщо ми можемо відновити його?" Вона дала мені ця зла усмішка, і все, що міг би мовити, "Так".
Вона нахилилася і поцілувала мене по рот, ковзаючи мовою крізь зуби. Потім штовхнув вгору і з дивана. "Ти залишишся тут, я скоро повернуся".
Вона повернулася і носити тільки на високих підборах, пішов у кухню і в кімнату зберігання. Я був заворожений влада-н-рол в її дупу, як вона ковзнула геть. Я раптом зрозумів, що немає і натяку на загар ліній на її тілі. Що я зробив, що було так добре, щоб заслужити це?
Через кілька хвилин вона повернулася з дерев'яною чашею повної збірних пунктів і повну склянку льоду. На одне плече, вона кинула довгий шарф. Як вона поклала все, на кінці столу, я глянув на закриті двері в коридор і назад спальні.