"Ти впевнений, що ми не плануємо від наявності будь-яких відвідувачів в найближчим часом?" Я запитав, як вона сіла поруч зі мною і загорнув руку навколо мого члена.
"Не хвилюйтеся. Навіть якщо б вони почули нас і прийшла, я думаю, ви б налякати їх, що Дік". Вона підняла руку вгору і вниз мого валу. "Ваш раніше, складно, як скеля! Як ви це робите?"
Я штовхнув її на диван і запитав: "Добре, що в першу чергу? Я ніколи цього не робили".
"Просто бути творчим. Але, по-перше зв'язати мені руки за спину шарф.
Я перевернув її і використовували шарф пов'язати її зап'ястя. З 1 обняв її середньої Я підняв її і перевернув її на спину.
Давати її немає часу, щоб віддихатися, я штовхнув двома пальцями в її кицьку і потягнув їх вперед до неї руб G-плями. Вона вигнулась всім тілом і відкинула назад голову з німим "Ohhhhh", на її губах.
Переглядаючи чаша пунктів вона принесла з кухні, я виявив, пластикові хомути, шматок нейлонової рядки, день народження, торт свічку із сірниками, масло ножем і довгою, густою плоті, як вібратор і, звичайно, було скла льоду.
Encircling її за талію з моєї іншою рукою я дістав її тіло вище в арки. Нахилившись я смоктав груди один інший в рот, і приблизно зловив її соски між зубами і мовою. Як я вже робив це, я додав ще два пальці до суміші в її кицьку. У мене було чотири пальці включити всі шляхи до своєї кісточками пальців і великий палець був поміщений над нею курган намагаються щіпку пальці разом. Як вона вигнулась вище і влаштувалася стегнами зробив здається, що я тягнув її стегна вгору з дивана її кицьку.
Після декількох хвилин цього я відпустив, і вона опустилася на диван.
"№ Не зупиняйся". Вона благала гучним, і пожадливість заповнені голос.
Я пошепки: "Тихо вниз. Клянусь богом, якщо вони прийдуть сюди ...."
Я простяг руку і взяв з вібратором, а також включити чайові між губами і штовхнув всю довжину в її кицьку. Скручування бази я повернув його до самого високого рівня вібраційний.
Інший навантаження стогін уникнув її губів.
"Мовчи, і ви краще не допустити, щоб вислизнути вібратор".