Потім я запалив свічку і почав дуже повільно капає гарячий віск на соски.

З першої краплі видихнула вона, і мені довелося покласти руку їй рота заглушити крик.

"Боляче". Запитав я.

"№ зробити це знову. І не спинити. Не зупиняйтеся ні за що". Вона була практично жебрацтво.

Я продовжував, щоб крапля гарячого воску вдарив її соски й ареоли. Кожного разу, коли падіння його вона звиватися і стріпувала головою з боку в бік.

При малих свічка догоріла до пальців я підірвав його, поклав його назад у миску і взяв ножа олії. Я повільно почав дзвін сухого воску від її грудей і з іншою рукою взяв шматок льоду зі скла і сталі тертя його на почервонілі соски і грудей.

тіла Vicky's стрибнув так високо Я думав, вона буде падати на диван. Дивлячись на цю солодку кицьку я помітив, вона хай вібратор слайд приблизно на півдорозі з. Приймаючи в кінці в моїй долоні Я штовхнув цілому 8 дюймів жорсткого пінопласту тому в так що моя рука була купірування її піхву.

"Не дозволяйте, що слайд знову".

Облизуючи губи і стискаючи її з закритими очима вона відповіла: "я не буду. Будь ласка, не зупинити. Я обіцяю, я буду тримати його там.

Я відчував, що вона стискаючи вібратором в руках і подивитися, концентрації на її обличчі, вона закусила нижню губу. Напруженість в її тіло було дивно. М'язи шнури від неї плоский живіт, пах через неї і вниз до стегон тяглися вчив і явно видно.

Як тільки я переїхав руку вібратор почали ковзати і я бачив, що вона намагається вичавити ще важче зберегти його дюйма

"ОК". Якщо ви не можете тримати, що вібратор в киска ви нам доведеться думати про інше, щоб дати вам деякі мотивації ".

Приймаючи пластикові кліпси з чаші, я грубо схопив її за груди і стиснув. Повільно, потягнувши мене за руку до її сосок я розбирав його вчили і ковзнув кліп навколо гумової суть.

"Боже, що відчуває себе добре".

З іншого грудей я повторив цю пропозицію, і був винагороджений довгий стогін.

Він блиснув очима широко відкриті, і зупинилися на моєму жорсткому укол.

Спроба підняти голову, щоб спіймати глава мій член губами вона буркнув: "Дозвольте мені смоктати ваш півень. Підемо. Fuck моє обличчя з нею.

"Ні, не тільки поки що."

До цього часу вібратор вийшов з її кицьки і гула на диван між її ніг. Я переїхала вниз між її стегон і сховав обличчя в її кицьку. Після кількох довгих штрихів з плоским моєї мови я відгук витягнути її клітор зубах. Гладка, гола складки губ були настільки мокрій вона виходила калюжу на дивані. Її клітор розбухнув в чверть дюйма суть і так складно, як гумки олівця.

У тихим стогоном вона сказала: "Отримайте мій клітор між зубами і пробував на зуб". У мене була ідея трохи краще.

Взявши вірьовку з миски я взяв його в обидві руки і витяг його вгору по її киска губи так, що він піймав під її клітор. Дуже обережно я загорнув мотузкою її клітор, витягнув її міцно. Її реакція була смикати стегнами її, до мого обличчя. Після того як я лизнув його кілька разів я прив'язав кінці рядків в тугий вузол ковзання.

Я продовжував тягнути її клітор мовою і зубами. Я вибрався подушку під її нижній частині спини, між нею зв'язані руки і вниз, щоб дати мені більш широкий доступ до її кицьку і зад.

Віка була звиваючись навколо так багато я думав, що вона може впасти на диван. Я взяв у руки вібратор і почав посунувши її на її шкірі. Прагнучи до складки між тазом і стегнами. Вона зовсім перестала рухатися, чекаючи, що буде далі.

Я заскользіла довжини вібратора вгору і вниз між губами кицьку щоб збирати її соки і без попередження я штовхнув вібратор між щоки її дупу і в її пряму кишку.

Вона вигнулась її тіло ноги з дивана і пустив м'які крик.

Я ляснув долонею рот. "Мовчи". Я тримав її, як вкопаний, прислухаючись до кроків у коридорі, двері в прилетить відкритим. При тихій не була порушена, і я вирішив нічого не трапиться, я штовхнув її дупу назад на подушку.

З іншого шматок льоду, і я приніс його між ніг, і покладіть на неї клітор. Її тіло почали ритмічні пульсує вгору і вниз, але вона не проронив ні звуку.

"Так-то краще. Будь-які більше галасу, так ще і не буду."

Вона задихається, щоб віддихатися, але були сили дихання кажу: "Ні Не зупиняйся, будь ласка. Я майже немає. Будь ласка, не зупинити".